Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

CUPHEAD

Cuphead és Mugman két fiatal testvér, akik szeretnek kaszinózni. Egy nap viszont veszítenek az ördöggel szemben, aki így megkaparintja a lelküket. Az ördögnek azonban van egy ajánlata. Ha a testvérek beleegyeznek, hogy mások elvesztett lelkeit begyűjtik, akkor lehet, hogy megkegyelmez nekik. Miközben Cuphead és Mugman Inkwell Isle-on utazgat más lelkekre vadászva, kieszelnek egy tervet, amellyel bosszút állhatnának az ördögön, aki úgy elbánt velük...

10-11-cuphead-006.jpg

FŐGONOSZOK TÖMEGEI

A Cuphead egy klasszikus akciójáték, amelyet oldalnézetben látsz. Futhatsz, ugorhatsz, lőhetsz, és gyorsan szökdécselhetsz. A képességeid segítségével kell legyőznöd a leggonoszabb ellenségeket. A Cuphead többnyire arról szól, hogy csatázol a rosszfiúkkal. Egyes pályákon átlagos ellenfeleket kapsz, de egyértelműen a főellenségek vannak a középpontban. És kevés izgalmasabb dolog van, mint egy igazán jó harc a főgonoszokkal szemben.

SZEBB, MINTHA RAJZOLVA LENNE

A Cupheadben egyértelműen a grafika a legtutibb. A játékot ugyanis úgy tervezték, hogy az 1930-as évekbeli rajzfilmekre emlékeztessen, mint amilyenek például az első Disney-rövidfilmek Mickey egérről. Elképesztően egyedi a játék, és így kiemelkedik a tömegből. Még a zene is olyan, mint abban az időben volt. Soha nem találkoztál még ellenségekkel, amelyek így néznek ki!

A cikk teljes tartalma megtalálható a ROBOT magazin januári-februári számában:

0001b.jpg