Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BLACKSAD

A sorozat 3. kötete 2017. októberében fog megjelenni.

 

blacksad-2-borito-normal.jpg

Hófehér nemzet, a Blacksad sorozat 2. része

 "Az igazság persze sosem egészen fekete vagy fehér, egy noir krimiben kinyomozható formában pedig talán még kevésbé az, mint egyébként volna, de a történet végére annyi mindenesetre bizonyos lesz, hogy a fehéren izzó vagy sötéten örvénylő gyűlölet semmiképpen sem vezethet se boldogsághoz, se szabadsághoz."

Dragomán György előszavából

Ebben a változatban a kiadvány könyvesbolti ára 4990 Ft. A kiadótól 3990 forintos áron lehet beszerezni. A postaköltség átutalással történő fizetés esetén 1500 Ft, utánvét esetén 2500 Ft.

 

 

blacksad-2-borito-limitalt.jpgA sorozat 2. részéből is megjelent 200 példányban egy limitált változat. Az elsősorban gyűjtők számára készült kiadvány egyedileg fóliázott, továbbá a borító betűtípusában, és nyomdailag gazdagabb kivitelezésében tér el a hagyományos változattól. 

A limitált verzió ára 4990 Ft. Ezt már csak kizárólag a Trillian képregényboltban lehet beszerezni. 

 

 

 

 

 

blacksadborito1.jpg"A Blacksad világa és városa vadító élmény a szemnek: elképesztő aprólékossággal megrajzolt városképek, szobabelsők, kocsmák és vadító, szexi femme fatale-ok késztetnek arra, hogy lassan, óvatosan, a lap minden négyzetcentijét kiélvezve olvassuk."  
- Kondor Vilmos, a Bűnös Budapest-ciklus szerzője

A kiadvány 2. kiadása, a képen láthatótól kissé eltérő borítóval már rendelhető.

A könyv kiadói ára 3990 Ft (4990 Ft helyett).

 

 

 

 

blacksad-borito-2--1-.jpg

A kiadvány 200 példányban az első kiadás borítójával jelent meg. 

A kiadványból minden példány elfogyott!